3.4.2024 19:25
PU-62

T18 Ykkönen: Pelit alkavat ja reissua riittää!

PU-62 T18 vs. TPS, la 6.4. klo 14:15, Mikkelin jalkapallohalli.

PU:n T18 nousi kauden -23 päätteeksi valtakunnalliseen T18 Ykköseen. Sarja käynnistyy huhtikuun ensimmäisellä viikolla myös PU:n osalta, kun lauantaina 6.4. Mikkelin jalkapallohalliin saapuu maineikas ja viime kaudella lähes Liiga-paikkaan yltänyt Turun Palloseura eli TPS. PU pelaa sarjassa ns. yhteisjoukkueella, jolloin keltaisen tai mustan pelipaidan alla voi olla myös varkautelais- ja lahtelaisvärejä.

 

T18 Ykkönen pelataan kevätkierroksilla kolmessa 12 joukkueen lohkossa. Kevätkierrosten jälkeen jokaisen lohkon 10 parasta joukkuetta sekä Kakkosesta syksyksi nousevat joukkueet pelaavat syyskierrokset T18 Ykköstä tavoitellen T18 SM-karsintapaikkoja. Kevätkierrosten jokaisen lohkon kaksi viimeistä jatkavat syksyllä pelejään sarjaporrasta alempana, omien alueidensa Kakkosissa.

 

Useimmiten Palloliiton Itäiselle alueelle kuuluvat mikkeliläisjoukkueet ovat pelanneet valtakunnallisissa sarjoissa ns. etelälohkoissa. Tällä kertaa tutuksi tulevat kuitenkin mm. länsirannikko ja Tampereen seutu sekä niiden joukkueet, kun mikkeliläiset aseteltiin B-lohkoon. Sarjaohjelma tuottaa PU:n joukkueelle melko runsaat reissukilometrit. Reissaamista hieman lieventävät lohkon jyväskyläläisjoukkueet ja tietenkin kotipelit.


TERVETULOA KANNUSTAMAAN - KANTTIINI PALVELEE! 


PU T18:n tulevat ottelut Palloliiton tulospalvelussa:

https://tulospalvelu.palloliitto.fi/team/157949/fixture

 

T18 Ykkönen, lohko B Palloliiton tulospalvelussa:

https://tulospalvelu.palloliitto.fi/category/T181!spljp24/group/2/