10.12.2023 20:55
PU-62

Futsal-Liiga: HIFK VOITTI PU-62:N RANTAKEITAALLA

PU-62 vs. HIFK FS 0–5 (0–3)

Viime pelin pelillinen notkahdus ja vaisuus oli taakse jäänyttä, ja kentällä oli aktiivinen ja taisteleva kotijoukkue. PU-62:n ja HIFK FS:n kohtaaminen päättyi kuitenkin vierasjoukkueen 0–5 (0–3) voittoon, mutta maaliluvut eivät kerro koko totuutta pelinkulusta. HIFK onnistui viimeistelyssään, mutta PU-62 ei onnistunut useista tilanteista ja paikoistaan huolimatta ohittamaan maalin muodossa HIFK:n parhaana palkittua maalivahti Siiri Ahoa.

HIFK sai otteluun hyvän alun hyödyntäen käytännössä maalipaikkansa ottelun ensimmäisten seitsemän minuutin aikana, kun pelikellon näyttäessä aikaa 7:07 tulostaululla oli lukemat 0–3. Ensimmäisen puoliajan loppua kohden kotijoukkue pääsi koko ajan paremmin mukaan peliin luoden hyviä maalintekopaikkoja, mutta viimeistelyssä ei valitettavasti tullut onnistumisia. Näin erätauolle siirryttiin vieraiden 0–3 johdossa.

Toinen puoliaika noudatteli pitkälti ensimmäistä, eli vierasjoukkue onnistui jälleen maalinteossa, ja vielä kahdesti toisen jakson alkupuoliskolla. Mutta kotijoukkueen työmäärää ja yritteliäisyyttä ottelussa ei palkittu maalin muodossa toisella jaksollakaan useista maalipaikoista huolimatta. Näin ottelu päättyi hallitsevan Suomen mestarin 0–5 voittoon.

PU-62:n parhaana pelaajana ottelussa palkittiin ison työmäärän kentällä tehnyt pivot-pelaaja Pinja Ukko. Ravintola Kivijalan lahjakortin ansaitsi peliesityksillään itselleen ”kotijoukkueen nälkäisimpänä pelaajana” Henna Sinisalo.

PU-62:lla on vielä yksi kotiottelu ennen vuoden vaihdetta ja joulutauon alkua. Lauantaina 16.12.2023 saapuu vieraaksi Ylöjärven Ilves. Ottelu alkaa klo 15:00 Rantakeitaalla - tervetuloa katsomaan ja kannustamaan kotijoukkuetta.