15.10.2023 19:40
PU-62

Futsal-Liiga: HIFK FS VOITTI PU-62:N

HIFK FS vs. PU-62 7–2 (2–1)

Peli käynnistyi hieman tahmeasti PU:lta, ja HIFK hallitsi peliä, mutta PU-62 aloitti maaliteon, ja siirtyi 0–1 johtoon ajassa 4:09 kun Pinja Ukko viimeisteli varmasti maalin Henna Sinisalon esityöstä. Mutta vajaa pari minuuttia myöhemmin HIFK FS tasoitti tilanteeksi 1–1. Ja juuri ennen ensimmäisen jakson puoliväliä helsinkiläiset siirtyivät 2–1 johtoon. Pelikentän parketti kaikkiaan hankaloitti pelaamista, ja aiheutti erilaista harmia. Suurin murhe sattui jakson lopulle, kun Petra Ukon kohtaloksi koitui Pirkkolan pelialusta. PU:n kapteenin polvi vääntyi tahmean lattian johdosta tilanteessa, jossa ei ollut mitään kontaktia. Jakson lopulla ei nähty enää pelivälinettä maalissa, joten erätauolle siirryttiin kotijoukkueen 2–1 johdossa.

Toinen puoliaika käynnistyi kotijoukkueen hallinnassa, ja ajassa 23:45 HIFK siirtyi 3–1 johtoon. PU ei saanut oikein otetta pelistä, ja ennen jakson puoliväliä sattui vajaan kolmen minuutin musta hetki, jolloin helsinkiläiset onnistuivat tekemään kolme maalia. HIFK teki vielä seitsemännen maalin, kun pelikello näytti aikaa 36:12. PU sai hyvän tsempin vielä pelin lopulla, ja sen myötä tehtyä kavennusmaalin ajassa 38:14. Henna Sinisalo teki hyökkäysalueella hyvän pallonriiston, ja PU pääsi sen seurauksena hyökkäämään kahdella nollaa vastaan. Sinisalo vapautti syötöllään Emilia Iskaniuksen maalintekoon, ja Iskanius viimeisteli tilanteeksi 7–2. PU:lle tuli vielä mahdollisuus lisäkavennukseen, kun Sinisalo vapautti puolustusalueelta lähteneellä pitkällä pystysyötöllä ylhäälle vapaaksi jääneen Iskaniuksen, mutta tällä kertaa Iskaniuksen laukaus suuntautui tolppaan, joten lisämaaleja ei enää pelissä syntynyt. Ottelu päättyi hallitsevan Suomen mestarin 7–2 voittoon.

PU:n parhaana palkittiin jälleen hyviä torjuntoja maalillaan tehnyt Ciia Hokkanen. Ja tilastoihin itsensä kirjautti kaksi maalisyöttöä antanut Henna Sinisalo, ja ensimmäiset liigamaalinsa tehneet Pinja Ukko ja Emilia Iskanius.

PU-62 pääsee kolmen kovan vieraspelin ja kuukauden tauon jälkeen vihdoin pelaamaan kotiyleisön eteen Rantakeitaalle ensi viikon lauantaina. Tuolloin PU:n kotiluolaan saapuu vieraita pohjoisesta FTK-Tornion muodossa. Ottelu alkaa Rantakeitaalla 21.10. klo 15:00. PU-62 toivoo runsaslukuisasti yleisöä kannustamaan joukkuetta toiseen perättäiseen kotivoittoon, tervetuloa!