7.10.2023 20:33
PU-62

Futsal-Liiga: PU-62 HÄVISI TAMPEREELLA ILVES FS:LLE

Ilves FS vs. PU-62 2–0 (1–0)

PU-62 kohtasi Tampereella kauden etukäteisarviossa neljän joukkoon sijoitetun Ilves FS:n. Ottelu alkoi vierasjoukkueelta hieman hermostuneesti, ja tamperelaiset saivatkin luotua ensimmäisten 5-6:n minuutin aikana maalintekopaikkoja, mutta maalivahti Ciia Hokkanen torjui maalin lähentelyt varmasti. Tuon jälkeen PU sai pelistä enemmän kiinni, ja loi muutaman hyvän paikan, mutta tuloksetta. PU:n painostusjakson jälkeen Ilves onnistui siirtymään noin 7 metristä hyvällä vapaapotkulaukauksella 1–0 johtoon kun pelikello näytti 13:52. Lisämaaleja ei ensimmäisellä jaksolla nähty, ja erätauolle siirryttiin tupsukorvien johtaessa 1–0.

Toinen jakso alkoi pallonhallinnallisesti tasaisemmin kuin ensimmäinen, ja molemmissa päissä oli maalipaikkoja, mutta maalit pysyivät koskemattomana hyvän maalivahtipelin ansiosta. Vierasjoukkue yritti tasoitusta pelin loppupuolella lentävällä maalivahdilla pelaten, mutta sekään ei tuonut toivuttua tulosta. Ilves onnistui vielä maalin teossa toistamiseen, kun ottelua oli jäljellä 30 sekuntia. Ja näin 3 pistettä jäi Tampereelle.

Yhteenvetona voi todeta, että kokonaisuutena PU-62 teki selkeän tason noston viime pelistä, mutta maalinteko yskii edelleen. Kokonaisuutena joukkuepuolustaminen oli hyvin taistelevaa ja uhrautuvaa, jossa viimeisenä lukkona oli hyvän pelin pelannut maalivahti Hokkanen. PU-62:n parhaana pelaajana palkittiin pirteästi kentällä esiintynyt Henna Sinisalo.

Seuraavan kerran PU-62 pääsee kokeilemaan maalintekoa lauantaina 14.10, hallitsevan Suomen mestarin HIFK FS:n kotikentällä Helsingissä. Silloin pelataan mikkeliläisten kolmas perättäinen vieraspeli, joka on jatkoa kahdelle Pirkanmaan vierailulle.