1.10.2023 13:00
PU-62

Futsal-Liiga: ENSIMMÄINEN VIERASPELI PÄÄTTYI REILUUN TAPPIOON

YIlves vs. PU-62 7–0 (3–0)

PU-62:n liigahistorian ensimmäinen vieraspeli viime vuoden Liigan pronssijoukkuetta Ylöjärven Ilvestä vastaan päättyi kotijoukkueen 7–0 (3–0) voittoon.

Pelin alussa myös PU-62:lla oli omat etsikkohetkensä, mutta niitä ei onnistuttu hyödyntämään maalin muodossa. Pelin edetessä pallollinen hallinta siirtyi selkeämmin Ylöjärven Ilvekselle, ja he siirtyivät 1–0 johtoon ajassa 13:10. Puolitoista minuuttia edellisestä, ja pallo oli uudelleen vierasjoukkueen maalissa. Vielä ennen erätaukoa kotijoukkue onnistui maalinteossa kertaalleen, ja tauolle siirryttiin 3–0 lukemissa.

Toinen puoliaika alkoi PU:n kannalta murheellisesti. YIlves onnistui puolentoista minuutin sisällä viimeistelemään kaksi maalia, jolloin lukemiksi tuli jo 5–0. Kotijoukkueen viides kumulatiivinen rike tuli täyteen toisen jakson puolivälissä. PU ei onnistunut hankkimaan kuudetta rikettä kotijoukkueelle normikentällisillä eikä pelaamalla lentävällä maalivahdillakaan, joten kymppimetrisiä ei päästy tänään kokeilemaan. Kuparinen jäi rikkomatta tässä ottelussa, kun toisen jaksonkaan maalipaikat eivät menneet verkon perukoille. Kotijoukkue teki vielä ennen peliajan täyttymistä kaksi maalia, ja näin ottelu päättyi YIlveksen selkeään 7–0 voittoon. PU:n parhaana palkittiin hyviä torjuntoja tehnyt maalivahti Ciia Hokkanen.

Ylöjärven Ilves oli odotetun kova, ja tasoero oli tänään selkeä. Tästä otetaan opiksi ja katseet käännetään tuleviin koitoksiin. Vieraspelien turnee saa jatkoa ensi viikolla, kun PU matkaa lauantaina 7.10.2023 Tampereelle Ilves FS:n vieraaksi.