25.9.2023 11:42
Futsal edustus

Futsal-Liiga: PU-62 AVASI LIIGAN VOITOLLA

PU-62 vs. EBK 1–0 (1–0)

23.9.2023 päivämäärä jää PU-62:n seurahistoriassa merkitykselliseksi; ensimmäinen liigaottelu, ja ensimmäinen voitto. PU-62 voitti avausottelussa kotikentällään Rantakeitaalla EBK:n 1–0 (1–0). Ottelu alkoi tasaisesti, ja hieman tunnustellen, mutta pelin edetessä maalipaikkoja alkoi syntymään molemmille joukkueilla. Hyvä maalivahtipeli piti ottelun nolla-nolla tilanteessa, kunnes ajassa 13:44 Henna Sinisalo vei PU:n ansaitusti 1–0 johtoon Saaga Attenbergin syötöstä. Puoliajalle siirryttiin kotijoukkueen 1–0 johdossa.

Toinen puoliaika alkoi hieman EBK:n hallinnassa, mutta pelin edetessä loppua kohden pallonhallinta tasoittui. Vaikka vaarallisemmat maalipaikat syntyivätkin kotijoukkueelle, paria tolppalaukausta lähemmäksi ei PU päässyt. Ja näin ottelu päättyi kotijoukkueen 1–0 voittoon. Vähämaalinen ottelu oli vauhdikas ja tarjosi Rantakeitaalla paikalla olleille 213 katsojalle sekä Ruudun ääressä ottelua seuranneille hyvää futsal-viihdettä.

Ensimmäiset liigan tehopisteet kirjauttivat itselleen avausottelussa:

- Henna Sinisalo 1 + 0

- Saaga Attenberg 0 + 1

Henna Sinisalo palkittiin PU-62:n parhaana pelaajana, ja Ravintola Kivijalan lahjakortilla kotijoukkueen nälkäisempänä pelaajana palkittiin hyvillä torjunnoilla nollapelin pelannut maalivahti Ciia Hokkanen.

PU-62:n kausi jatkuu kolmen pelin vieraskiertueella, joista ensimmäinen ottelu on lauantaina 30.9.2023 Ylöjärven Urheilutalolla, jossa vastassa on kotijoukkue Ylöjärven Ilves.