21.6.2023 17:32
T12 (2012)

Girls Power Cupsta - lisää kokemusta

Kuumana viikonloppuna T11 Keltainen joukkue suuntasi lauantaina kohti Leppävirtaa, jossa edessä oli Girls Power Cup 8V8 tasonmittausturnaus.

Viikonloppu koostui viidestä kovasta pelistä sekä joukkueen yhteisistä palavereista sekä tapahtumista.  Pelitapahtuma ja sen ympäristö sekä aikataulut oli toteutettu todella loistavasti ja se mahdollisti yhteiset ottelupalaverit sekä joukkueen muun yhteisen toiminnan. Viikonlopun aikana tehtiin pienryhmissä useita erilaisia harjoitteita, pohdittiin joukkueen ja pelaajien yhteisiä tavoitteita kauden osalta sekä nautittiin maittavista aterioista ja kylpylän altaista.  

Joukkue pelasi jokaisen pelin pelitavalleen uskollisesti, sinnikkäästi, sisukkaasti ja rohkeasti. Jokainen pelaaja antoi kaikkensa ja tsemppasi läpi turnauksen ottelusta toiseen esimerkillisesti. Ennen turnausta asetetut joukkueen yhteiset tavoitteet sekä pelaajien henkilökohtaiset tavoitteet toteutuivat suunnitellusti ja joukkue lähti hyvillä mielillä kotimatkalle Mikkeliin ja kohti seuraavia harjoituksia ja otteluita.

PU 62 T11 Keltainen joukkue kiittää turnausjärjestäjiä mahtavasta viikonlopusta. Tällaisiin tapahtumiin on aina ilo osallistua sillä ne tarjoavat pelaajille paljon erilaisia kokemuksia ja tunteita sekä joukkueen yhteishenki kasvaa ja pelit kehittyvät merkittävästi.  

Girls Power Cupin tulokset löytyvät osoitteesta: https://www.gameresultsonline.com/kuopion-palloseura-t11-t13/girls-power-cup/8601/games

Lisää kuvia https://www.facebook.com/Pu62Leopardit (Kuvat Hannele Penttinen)