21.6.2023 17:16
T12 (2012)

Go On 2023 turnaus

Kesäkuun lämmin turnausviikonloppu takana.

Porrassalmen Urheilijoiden T11 joukkueen pelaajat olivat mukana viime viikonloppuna Mikkelin raviradalla pelatussa Go On 2023 turnauksessa.

Perinteisessä Go On turnauksessa T11 musta joukkue osallistui sunnuntaina P10 haastesarjaan, jossa paahtavassa helteessä vastassa olivat MiPK, KuPS kaupunginosa musta, PaRi P13 valkoinen sekä PaRi P13 keltainen. Ottelut olivat tiukkoja pelejä ja tytöt tarjosivat pojille kovan vastuksen.

Harmillisesti pojat onnistuivat piirun paremmin maalinteossa ja täten veivät otteluiden voitot. Vaikka peleistä tulikin tappiot, niin se ei latistanut joukkueen pelaajien tunnelmaa. Joukkue meni pelistä toiseen iloisella ja hyvällä mielellä sekä taistelevalla asenteella.

Joukkueen tsempparipalkinto meni yhtä peliä lukuun ottamatta maalissa pelanneelle Hildalle, jonka mahtavat otteet pitivät joukkuetta pystyssä ja esimerkillään Hilda tsemppasi joukkueen muita pelaajia hyviin suorituksiin. Turnauspäivän aikana joukkue oppi paljon uusia pelillisiä asioita ja yhteishenki kasvoi samalla.

PU 62 T11 musta joukkue kiittää turnausjärjestäjiä hienosta tapahtumasta.

Go On turnauksen tulokset löytyvät osoitteesta: https://www.gameresultsonline.com/mikkelin-palloilijat/go-on-turnaus-2023/7958/games (Kuvaaja Marjaana Aali)

Joukkueen fasessa "PU62 Leopardit" lisää kuvia ottelutilanteista.