19.3.2023 21:42
PU-62

PU-62 nousee Naisten Futsal-Liigaan kaudelle 2023-2024!

Pistematematiikkaa on laskettu ja näin siinä käy, kun keskinäiset ottelut on jo pelattu ennen jatkosarjan viimeistä kierrosta, nousee PU-62 liigaan varmistaen paikkansa kahden pelin jälkeen.


Mikkeliläinen PU-62 on itäisin liigajoukkue, liigat laajenevat hienosti maantieteellisesti valtakunnallisiksi sarjoiksi.


- Tunnelmat joukkueen keskuudessa on mahtavat. Viime kausi oli ensimmäinen Ykkösessä ja jo tuolloin saimme kokemusta jatkosarjasta, ja sen tuomista kovista ja eri tavalla ” henkisesti paineistetuista” peleistä, toteaa joukkueen päävalmentaja Jani Attenberg.


- Meillä oli pieni notkahdus vuoden vaihteessa, ja sen johdosta runkosarjan 7 viimeistä peliä oli jo meille omia playoffeja, ja nyt kun jatkosarjassa on voitettu molempien lohkojen voittajat, niin fiilis on upea. Olimme viime kauden kokemuksen ja tämän loppukauden menestyksen myötä todella valmiita jatkosarjaan, mistä osoituksena, että Naisten Futsal-Liigapaikan varmistamiseksi riitti kaksi peliä!


Tervetuloa Naisten Futsal-Liigaan ja onnittelut Mikkeliin voitosta!


Viikonlopun peleissä PU-62 voitti FC OPA:n ja Mad Max AS Moonin. Seuraavana viikonloppuna pelataan Naisten Futsal-Ykkösen jatkosarjassa arvokkaasta kakkossijasta, joka vie joukkueen pelaamaan EBK:ta vastaan karsintapelit toisesta mahdollisuudesta liiganousuun.

#futsalfi