14.1.2023 18:35
PU-62

Naisten Futsal-Ykkönen: PU-62 HÄVISI SARJAJOHTAJALLE VIERAISSA

MAD MAX vs. PU-62 6–0 (1–0)

MAD MAX:in ja PU-62:n välinen ottelu Valkeakoskella päättyi kotijoukkueen 6–0 (1–0) voittoon. Ottelu alkoi tasaisesti ja vierasjoukkueella oli muutama tekopaikka pelin alussa, mutta niistä ei saatu aikaiseksi toivottua tulosta. Tuon jälkeen molemmissa päissä kenttää oli tapahtumia ja maalintekopaikkoja, mutta maali odotutti syntyään ensimmäisen puoliajan puolivälin ylitse. Ajassa 10:41 MAD MAX meni 1–0 johtoon erikoistilanteesta. Lisämaaleja ei ensimmäisellä jaksolla nähty, ja puoliajalle siirryttiin kotijoukkueen 1–0 johdossa.

Erätauolta kotijoukkue tuli peliin terävämpänä, ja siirtyi 3–0 johtoon kahdella nopealla maalilla, jotka syntyivät puolentoista minuutin sisällä. Tämän jälkeen PU-62 ei saanut enää peliään kulkemaan, ja peliote sekä hallinta oli loppupelin osalta MAD MAX:illa. Kotijoukkue lisäsi johtoaan ajassa 28:31 jo neljään-nollaan. Ja valkeakoskelaiset iskivät vielä puolen minuutin sisällä kaksi maalia pelin lopussa. Pisteet jäivät Pirkanmaalle kotijoukkueen 6-0 voitolla.

Parhaana pelaajana PU-62:sta palkittiin terävästi läpi ottelun pelannut Cecilia Murtonen.

Seuraavana PU-62 kohtaa kotikentällään Rantakeitaalla FS TAWASTIA:n sunnuntaina 22.1.2023 klo 16:00.