18.12.2022 14:19
PU-62

Naisten Futsal-Ykkönen: TAPPIO SYYSKIERROKSEN VIIMEISSÄ PELISSÄ

PU-62 vs. Ilves FS/2 3–4 (1–2)

PU-62 kärsi kirvelevän 3–4 tappion Ilves FS/2 vastaan käydyssä ottelussa kotona Rantakeitaalla 17.12.–22. Ensimmäisen jakson alkupuoliskolla oli molemmissa päässä kenttää useampi maalipaikka, mutta pelin ensimmäinen maali syntyi Ilveksen toimesta vasta kun ottelua oli pelattu 12:04. Mutta PU kuittasi tuon 15 sekuntia myöhemmin, kun Henna Sinisalo tasoitti pelin 1–1:en. Ilves onnistui vielä menemään 1-2 johtoon juuri ennen erätaukoa.

Toisella jaksolla PU painoi päälle ja pyrki tasoittamaan pelin, mikä onnistuikin ajassa 34:38 Eider Ramoksen tehdessä maalin, johon syötön antoi Petra Ukko. Ilves meni 2–4 johtoon kun kaksi maalia syntyi vajaan minuutin sisällä. Kotijoukkue aloitti vielä kovan kirin ja saikin kavennettua pelin 3–4:än, mutta peliaika loppui kesken, eikä lisämaaleja ei enää nähty. Näin sarjapisteet matkasivat Tampereelle.

PU-62:n parhaana palkittiin Eikka ja Kivijalan pizzalahjakortilla nälkäisimpänä pelaajana Pinja Ukko. Tehot ottelut kolmessa maalissa jakautuivat näin:

- Henna 1 + 0

- Eikka 1 + 0

- Noora 1 + 0

- Petu 0 + 1

Joulutauon viettoon lähdettäessä joukkueen sijoitus on kolmas, 3 pistettä jatkosarjapaikasta. Pelien välillä, sekä ajoittain myös pelin sisällä, on ollut vielä liiaksi vaihtelua pelaamisen tasaisuudessa.  Osaltaan tähän ovat vaikuttaneet loukkaantumiset, sairastelut ja muista syistä johtuvat poissaolot. Yhdessäkään yhdeksästä ottelusta valmennuksella eivät ole olleet kaikki pelaajat käytettävissään. Kokonaisuutena syyskierros PU-62 osalta oli yleisarvosanana hyvän puolella.

Pelit jatkuvat Rantakeitaalla sunnuntaina 8.1.2023 klo 16:00, jolloin vastustajaksi saapuu FC Nokia.