27.11.2022 20:03
PU-62

Naisten Futsal-Ykkönen: PU-62 VOITTI RIVER VUOKSEN SELVÄSTI

PU-62 vs. River Vuoksi 7–2 (3–2)

Sunnuntaina 27.11. Rantakeitaalla käydyssä ottelussa PU-62 voitti 7–2 (3–2) River Vuoksen. Ottelun alku ei ollut kotijoukkueelta toivotunlainen, ja vierasjoukkue pääsikin tekemään pelin ensimmäisen maalin ajassa 1:26. PU tasoitti pelin pelikellon näyttäessä aikaa 5:03. Eider Ramos teki, ja Emilia Iskanius syötti.  Vielä ensimmäisen kymmenen minuuttisen aikana PU teki kaksi lisämaalia. Ensin Emppu vei PU:n 2–1 johtoon Petra Ukon syötöstä. 3–1 maalin teki Petu, Henna Sinisalon antamasta sivurajapotkusta. River Vuoksi onnistui vielä kaventamaan taukolukemiksi 3–2.

Toinen puoliaika oli PU-62:n vahvaa esitystä ja selkeää hallintaa. Kotijoukkue aloitti toisella puoliajalla maalien tekemisen heti ensimmäisestä vaihdosta. Jaksoa oli ehditty pelaamaan vain reilut puoli minuuttia, kun Aino Vartiala siirsi PU:n 4–2 johtoon. Kaksi seuraavaa maalia olivat Eikan ja Hennan käsialaa. 5–2 maalissa Henna syötti ja Eikka teki, ja 6–2 maalissa roolit olivat toisin päin. Pelin viimeisellä minuutilla ottelun loppulukemiksi 7–2 maalin teki Eikka, täydentäen maalilla myös hattutemppunsa. Eikka palkittiin Ravintola Kivijalan lahjakortilla PU-62:n nälkäisimpänä pelaajana. Kotijoukkueesta Henna palkittiin ottelun parhaana pelaajana.