19.11.2022 18:21
PU-62

Naisten Futsal-Ykkönen: PU-62 KÄRSI TAPPION PIPS:N VIERAANA

PiPS vs. PU-62 4–2 (3–1)

PiPS:n ja PU-62:n välinen kohtaaminen Kaarinassa lauantaina 19.11. päättyi kotijoukkueen 4–2 voittoon. PiPS:n valmistautuminen peliin oli onnistuneempi kuin PU:n, ja tämä näkyi terävämpänä pelaamisena ottelun alussa. Kotijoukkue onnistuikin ajassa 0:56 tekemään maalivahdin torjunnan jälkitilanteesta 1–0 johtomaalin. PU pääsi tasoittamaan sivurajapotkusta lähteneen syöttelykuvion päätteeksi tilanteeksi 1–1. Aino Vartialan antaman sivurajapotkun jälkeen, pallo kulki jokaisella PU:n kenttäpelaajalla ennen kuin Aino itse antoi viimeisen ja vapauttavan syötön Eider Ramokselle. Eikka viimeisteli maalin pelikellon näyttäessä aikaa 5:02.

 

PiPS:n toinen maali oli PU:n hyökkäyksen nopea kääntäminen vastahyökkäykseksi. Ylivoimahyökkäyksen päätteeksi PiPS pääsi lähietäisyydeltä viimeistelemään lukemiksi 2–1. Ja reilu puoli minuuttia tuosta, kotijoukkue onnistui uudestaan pelaten seinäsyötöllä PU:n puolustuksen auki, ja tilanne oli 3–1. Nämä lukemat jäivät myös taukonumeroiksi, koska vierasjoukkue ei yhden tehdyn maalin lisäksi päässyt kahta tolppalaukausta lähemmäksi maalia.

 

Toinen puoliaika oli tasaista peliä, ja paikkoja oli kentän molemmissa päissä, mutta maaliteossa onnistui ensin PiPS ajassa 24:45 keskialueen pallonriiston jälkeen. Aino Vartialan antaman sivurajapotkusta Henna Sinisalo viimeisteli 4–2 maalin, kun peliä oli jäljellä vajaa kahdeksan minuuttia. PiPS pelasi ottelun lopun fiksusti jäädyttäen PU:n hyökkäyspelin, ja enempää maaleja ei ottelussa enää nähty lopun yrityksistä huolimatta. PiPS voitti ottelun ansaitusti maalein 4–2.

 

PU-62:n parhaana palkittiin kapteeni Ramos. Aino syötti sekä Eikan että Hennan maalin, eli hänen tehonsa olivat 0 + 2, ja Eikalla ja Hennalla 1 + 0.

 

Ensimmäisen kierroksen ollessa puolivälissä, PU-62 pääsee vihdoin esiintymään taas ”omaan peliluolaansa” Rantakeitaalle kotiyleisön eteen sunnuntaina 27.11. klo 16:00. Tuolloin vastassa on pirteästi kautensa aloittanut sarjanousija River Vuoksi.

 

https://tulospalvelu.palloliitto.fi/match/2654166/stats