12.11.2022 19:18
PU-62

Naisten Futsal-Ykkönen: PU-62 NOLLASI LLUJAN 0–6 VOITOLLA

LLuja vs. PU-62 0–6 (0–1)

PU-62 otti LLujasta selkeän voiton maalein 0–6 (0–1). Tämäkin ottelu noudatteli PU:n aiempien pelien kaavaa, eli ottelu alkoi hieman hermostuneesti, ja omaa peliä ei saatu kulkemaan odotusten mukaisesti. Mutta ottelun edetessä pallollinen peliote siirtyi vierasjoukkueelle. Pelin hallinasta huolimatta, ensimmäistä maalia saatiin odottaa lähes eka jakson puoliväliin saakka. Tuolloin ajassa 9:37 Henna Sinisalo vei mikkeliläiset 0–1 johtoon. Hennan maaliin pohjustivat syöttöpelillä Eider Ramos ja Petra Ukko, ja lopulta Petun syötöstä Henna viimeisteli ansaitun 0–1 johtomaalin PU:lle. Ensimmäisellä puoliajalla ei nähty lisämaaleja yrityksistä huolimatta – PU-62 ainoastaan kolisutti maalipuita useamman kerran tuloksetta.

Toinen puoliaika jatkui siitä mihin ensimmäinen päättyi. Pelissä ”kuskin paikalla” oli PU-62, ja huittislaiset vastaavasti vahvasti puolustuskannalla. Ajassa 25:52 vierasjoukkueen sinnikkyys palkittiin 0–2 maalilla. Saaga kuljetti pallon vastustajan puolustusalueelle ja syötti pallon Hennalle, joka viimeisteli toisen maalinsa. Tämän jälkeen saatiin odottaa kymmenkunta minuuttia seuraavan maalin syntyä. Ja sitten alkoikin Pinja Ukon ”viimeistely-show”. Pinkku teki puhtaan hattutempun kahdessa ja puolessa minuutissa. Pinkun ensimmäisen ja kolmannen maaliin syötöistä vastasi Eikka. Pinkun keskimmäisessä maalissa syöttäjänä oli Marleena Tirkkonen. Ottelun viimeisen maalin teki Henna ottelun viimeisellä sekunnilla täydentäen itselleen myös hat-trickin Pinkun tapaan. Peli siis päättyi 0–6 PU-62:n voittoon. PU:n maalilla Ciia Hokkanen pelasi kauden ensimmäisen nollapelin, ja Pinja Ukko palkittiin PU:n parhaana pelaajana. Tehot jakautuivat seuraavasti:

- Pinkku 3 + 0

- Henna 3 + 0

- Eikka 0 + 2

- Saaga 0 + 1

- Milla 0 + 1

- Petu 0 + 1

PU-62:n reissaaminen jatkuu kolmannella perättäisellä vieraspelillä ensi viikon lauantaina, ja suuntana on Varsinais-Suomi, ja siellä Valkeavuoren liikuntahalli Kaarinassa. Tuolloin vastassa on PiPS.