30.10.2022 22:06
PU-62

Naisten Futsal-Ykkönen: PU-62 JA MAD MAX PELASIVAT TASURIN

PU-62 vs. MAD MAX 2–2 (1–1)

PU-62:n kauden ensimmäinen kotipeli sunnuntaina 30.10. päättyi pistejakoon maalein 2–2 (1–1). Ottelu alkoi kotiyleisön edessä hieman hermostuneen oloisesti, ja omaa peliä ei saatu rullaamaan aivan toivotulla tavalla. Ottelun tempo ja pelinopeus ei ollut ensimmäisen pelin tasolla, vaikka pallo liikkuikin päästä päähän, ja maalitilanteita oli kummassakin päässä kenttää. Pelin avausmaali näki päivänvalon vasta ensimmäisen jakson viimeisellä neljänneksellä. Tuolloin ajassa 15:08 MAD MAX:n S-K Rousku onnistui kulmapotkun jälkitilanteesta laukomaan vieraiden 0–1 maalin. Mutta kotijoukkue tuli tasoihin ns. pukukoppimaalilla, kun Emppu tasoitti pelin Eikan toimiessa syöttäjänä 1–1:n juuri ennen tauolle siirtymistä ajassa 19:11.

Toista jaksoa oli ehditty pelaamaan vain reilu minuutti, kun hieman yllättäen maalivahti Lehtipuun purkusyötöstä K. Lingman pääsi laukomaan vierailijat 1–2 johtoon. Toinen jakso mukaili pitkälti ensimmäistä puoliaikaa pelin fyysisyyden osalta. Lisäksi MAD MAX pyrki ”jäädyttämällä peliä” turvaamaan johtoasemansa pelin loppuun saakka. Mutta lopulta pelin lopussa kotijoukkueen sinnikkyys ja yrittelijäisyys palkittiin tasoitusmaalin muodossa. Toisen kerran kaksikko Ramos - Iskanius toi PU-62:n tasoihin. Tällä kertaa Emppu syötti, ja Eikka sinetöi loppulukemiksi 2–2 kun ottelua oli jäljellä vajaa puolitoista minuuttia.

Tämäkin peli oli tasainen, kuten joukkueiden aiemmatkin kohtaamiset viime kaudella. Ottelun maalimäärä pysyi pienenä molempien joukkueiden hyvän puolustuspelaamisen johdosta. Molempien joukkueiden maalivahdit pelasivat hyvän pelin, ja heidät palkittiinkin joukkueittensa parhaina pelaajina. Ciian lisäksi nimensä ”otsikoihin” PU-62:sta kirjailivat Eikka ja Emppu 1 + 1 tehoilla.

PU-62:n pelit jatkuvat seuraavaksi kolmella vieraspelillä, joista ensimmäinen on lauantaina 5.11, Parolassa FS TAWASTIA:n vieraana.