12.9.2022 15:41
T12 (2012)

PU62 T10-tytöt pronssille Hippoturnauksen haastesarjassa Jyväskylässä

T10-tytöt pronssille Hippoturnauksen haastesarjassa Jyväskylässä

Jyväskylän Pallokerho järjesti viikonloppuna 2007–2014 syntyneiden tyttöjen joukkueille laajasti arvostelun jalkapalloturnauksen Hippoturnauksen. HIPPO-turnaus on perinteinen tyttöjen syysturnaus, jonka osallistujamäärä on lähennellyt viime vuosina 200 joukkuetta. Otteluita pelataan useilla Jyväskylän kenttäalueilla Muuramea myöten ja turnauksen pääpaikka sijaitsee Palokassa. Pelialustoina ovat nurmi sekä jalkapallonurmi.

PU62 tytöt (T2012) osallistuivat T10 haastesarjaan, jonka ottelut pelattiin Muuramen tekonurmella.

Kaksipäivän turnaus pelattiin yhtenä sarjana, jonka jälkeen sijoitukset ratkaistiin sijoitusotteluissa. PU62 kohtasi sarjassa MuurY Blacks, HJK-12 keltainen, TuPS, FC Siili Leijonat joukkueet. Turnaus alkoi PU:n kannalta erinomaisesti ensimmäisen päivän lohkovoittoon.

Sunnuntaipäivän avausottelu päättyi rangaistuspotkukilpailuun, jonka PU62 voitti edukseen. Joukkueella on hyvä maalivahti ja eriomaiset maalipotkijat. Tällöin tiedossa oli turnauksessa sijoittuminen neljän parhaan joukkueen joukkoon. Semifinaali oli äärettömän tiukka. FC Siili voitti ottelun saatuaan kaksi maalia erikoistilanteissa rangaistuspotkusta ja kulmapotkutilanteesta.

PU-62 tytöt kasasivat pettymyksensä ennen pronssiottelua ja lähtivät hakemaan voittoa jo kertaalleen voitettua HJK-12 vastaan. Pronssiottelu oli äärimäisen tiukka loppuun saakka. Ottelu päättyi 1-0.

Turnauksen T10 haastesarjan voitti HPS ja hopealle jäi FC Siili Leijonat.

Tulokset: https://hippoturnaus.torneopal.fi/taso/sarja.php?turnaus=jypk_0006&sarja=T10H

Kuva: Hippoturnaus 2022 pelaajat