14.6.2022 17:33
PU-62

T18 Ykkönen: Sarjapisteet jäivät Helsinkiin

PK-35 vs. PU-62 4–0 (2–0)

Sunnuntaina 12.6. PK-35:llä oli paineita voittaa peli pysyäkseen sarjataulukossa "piikkipaikalla". Peli alkoi odotetusti ja PK-35 hallitsi palloa enemmän, mutta jälleen kerran puolustimme hyvin joukkueena, ja teimme vastahyökkäyksiä. Ensimmäisen 15 minuutin aikana saimmekin hyviä vastahyökkäyksiä, mutta emme pystyneet viemään tilanteita loppuun asti. Ensimmäisen maalin PK-35 sai 13. minuutilla keskityksen jälkeen, kun emme olleet tilanteessa tarpeeksi lähellä vastustajaa. Puoliajalle siirryttiin PK-35 johtaessa 2–0, kun toinen maali oli tullut 30. minuutilla laukauksella.

2. puoliajalle lähdimme pelaamaan kaksinkamppailuja kovemmin ja haastamaan vastustajaa. Halusimme näyttää itsellemme pystyvämme parempaan kuin ensimmäinen puoliajalla! Siitarin Tildan laukaus ristikkoa kohden oli yksi muutamasta toisen puoliajan hyvästä tilaisuuksista avata maalitili. Malla piti maalissa torjunnoillaan joukkuettamme pelissä mukana. Teimme muutamia muutoksia ja pelasimme hieman riskialttiimmin, kun Aallotar Kirjalainen sai toisen keltaisen kortin johdosta punaisen kortin 70. minuutilla. Ottelun lopussa ja yliajalla (87 min ja 90+1 min) PK-35 pystyi tekemään vielä kaksi maalia.

Päävalmentaja Calvin Dammin lausunto:

Ensimmäiset 10 minuuttia ja 20 minuuttia toisen puoliajan alusta aina 75 minuutille pelasimme erittäin hyvin. Meidän täytyy, ja pystymme parantamaan peliä kohti seuraavaa peliä HJK/2:ta vastaan ensi sunnuntaina. Vastaan tulee taas top 3 -joukkue sarjassa. Meillä oli mahdollisuutemme pelissä, mutta viimeiset syötöt ei menneet perille asti.

Vaatii paljon työtä taas ensi viikolla treeneissä, ja sitten annamme taas kaikkemme kotikentällämme Hänskissä sunnuntaina. Viikon lopulla nähdään miten joukkueen kokoonpano elää, ja saammeko loukkaantuneita ja työesteisiä pelaajia kokoonpanoon mukaan.