8.6.2022 14:37
PU-62

T18 Ykkönen: Kotitasapeli

PU-62 vs. VJS 0–0

Kaksi tasaista joukkuetta kohtasi T18 Ykkösen ottelussa kauniissa kesäsäässä Hänskissä tiistai-iltana. Ensimmäiset 20 minuuttia olimme parempi joukkue, ja meillä oli muutamia maalintekopaikkoja. Tilanteet saatiin vastustajan selustaan ja sitä kautta luotua paikkoja. Molempien joukkueiden maalivahdit tekivät hyvää työtä ja saivat torjuttua maalintekoyritykset. 20 minuutin jälkeen VJS pääsi paremmin peliin mukaan, ja hallitsivat palloa enemmän, mutta meillä ei ollut hätää tilanteiden puolustamisessa. Odotimme vastahyökkäysmahdollisuuksia, mutta hekin puolustivat ne erittäin hyvin. Muutaman hyvän tilanteen jälkeen puoliajalle siirryttiin 0–0 tilanteessa.

Toinen puoliaika oli tasainen, ja molemmilla joukkueilla oli omat mahdollisuutensa hyökkäysalueilla. Mitä pidemmälle peli eteni, niin peli muuttui kovemmaksi kaksinkamppailujen osalta, ja taistelu oli erittäin tiukkaa. VJS painoi kovasti, mutta pystyimme puolustamaan hyvin. Molemmilla joukkueilla oli laukaus tolppaan (meillä Saaga Attenberg) ja hyviä paikkoja ensimmäisen maalin tekemiseen. 70 minuutin jälkeen molemmissa joukkueissa alkoi näkyä väsymisen merkkejä, koska kyseessä oli kova kaksinkamppailu- ja taistelupeli helteisessä säässä.

Lopulta pisteet jaettiin 0–0 tuloksella. Hyvä peli molemmilta – vain maalit jäivät puuttumaan. Toki kumpi tahansa joukkueista olisi hieman paremmalla onnella saanut 3 pistettä. Keskityimme enemmän vastahyökkäyksiimme, ja VJS puolestaan halusi hallita palloa ja päästä laitojen kautta nopeiden ja taitavien pelaajien kautta pelaamalla tilanteisiin.

Päävalmentaja Calvin Dammin lausunto:

Joukkueemme pelasi paljon paremmin kuin parissa edellisessä pelissä, ja keskittyminen oli 100 % kentällä. Oli täydellinen jalkapallopäivä, ja myös hyvä peli. Tytöt antoivat kaikkensa, ja olemme tyytyväisiä 1 pisteeseen. 1 piste lisää tuli tarpeeseen. Meillä on nyt 7 pistettä, ja pysyäksemme tässä sarjassa tarvitsimme lisäpisteitä. Meillä on 4 peliä jäljellä ja teemme parhaamme saadaksemme niistä mahdollisimman paljon pisteitä ja hyvän lopputuloksen. Emme katso sarjataulukossa alapuolellamme olevia joukkueita, vaan keskitymme omaan tekemiseen ja sen kehittämiseen osa-alue kerrallaan. Sekä valmistamaan pelaajamme jo seuraavaan otteluun PK35:tä vastaan, joka johtaa sarjaa tällä hetkellä.