31.5.2022 13:09
PU-62

T18 Ykkönen: PU:n puolustuspään virheet kostautuivat ja pisteet matkasivat Palokkaan!

PU-62 vs. PaRi 0–2 (0–1)

Peli PU-62:n ja PaRin välillä oli lähtökohtaisesti kahden tasaisen joukkueen kohtaaminen. Ensimmäisellä puoliajalla puolustimme enemmän ja syvemmällä puolustavassa muodostelmassa, ja yritimme vastahyökkäyksiä. Ajatuksena oli, että vastustaja ei saisi maalia ensimmäisellä puoliajalla, ja itse pystyimme iskemään vastahyökkäyksistä. Se melkein onnistuikin, koska PaRi ei pystynyt luomaan paikkoja ensimmäisellä puoliajalla – vain yksi laukaus 15 metristä, mutta se oli helppo torjuttava Mallalle. Pelaajan yksittäisen virheen jälkeen PaRi sai ainoan hyvän mahdollisuutensa ja teki maalin päästyään 1vs1 tilanteesta rankaisemaan maalin oikeaan kulmaan 16 metrin alueen sisältä. Saimme 2 vastahyökkäystä, mutta emme kyenneet luomaan hyviä paikkoja, tai emme onnistuneet laukomaan tilanteen saatuamme.

Toinen puoliaika alkoi, ja jo minuutin jälkeen pallo oli maalissamme. Yksilöllinen virheemme kostautui, ja jälleen PaRi käytti mahdollisuutensa todella hyvin. 2 virhettä ja 2 maalia, PaRi oli todella kliininen maalin edessä. Viimeiset 30 minuuttia saimme luotua hieman enemmän painetta, ja meillä oli 4 maalipaikkaa. Myös Aallottaren vapaapotku oli hyvä, ja meni vain vähän ohi tolpasta. Lopulta PaRi oli parempi heidän viimeistellessä hyvin maalin edessä.

Päävalmentaja Calvin Dammin lausunto:

Ottelusta ei paljon kerrottavaa. Teimme 2 yksittäistä helppoa virhettä puolustuslinjassa vaarallisella alueella, ja PaRi ei – siksi hävisimme pelin. Joissain tilanteissa meidän on oltava rauhallisempia ja tehtävä oikeita ratkaisuja ja nopeammin.
Viikolla 22 meillä ei ole peliä, ja seuraava peli on viikon päästä tiistaina. Ehkä jotkut loukkaantuneet pelaajat palaavat joukkueeseen ennen seuraavaa peliä.
Positiivinen mieli on pidettävä vain yllä seuraavaan peliin ja yritettävä suoriutua siinä paremmin.

https://tulospalvelu.palloliitto.fi/match/2329500/stats