26.5.2022 22:11
PU-62

T18 Ykkönen: PU:lle taisteluvoitto

PU-62 vs. JäPS 2–1 (1–0)

Peli alkoi odotetusti, tiesimme että ottelusta tulee taistelupeli, paljon kontakteja. Ensimmäiset 10 minuuttia olikin paljon haastoja keskikentällä, mutta ei varsinaisia tilanteita hyökkäysalueella. Molemmat joukkueet pitävät palloa puolustuslinjoissa ja keskikenttälinjoissa, eikä juurikaan hyökkäyskolmanneksella. Hallitsimme enemmän palloa, ja palloa kierrätettiin omissa linjoissaan, mutta emme pystynyt ratkaisemaan tilanteita ja pääsemään hyökkäys kolmannekselle. Molempien joukkueiden vähäisten eikä niin laadukkaiden tilanteiden jälkeen Mette Nieminen otti vastuun ja ampui 25 metristä ja osui alakulmaan, mikä toi meille 1–0 johdon ottelussa. Tauolle siirryttäessä ei juurikaan muita tilanteita ottelussa nähty. Ensimmäisen puoliajan viimeiset 10 minuuttia JäPS oli parempi joukkue, mutta annoimme kaikkemme, jotta pääsimme 1–0 johdossa puoliajalle.

Toisella puoliajalla peli jatkui ensimmäisen puoliajan malliin. Molemmat joukkueet tekivät puoliajalla hieman muutoksia kokoonpanoihin. Peli jatkui kuten ensimmäisellä puoliajalla, eli kummallakaan joukkueella ei ollut kunnon maalitilanteita. JäPS sai 1–1 tasoituksen, koska erotuomari tuomitsi pelaajamme käsivirheestä rangaistuspotkun. JäPS pelaaja laittoi pallon varmasti sisään, ja JäPS palasi peliin mukaan. Ottelun viimeiset 20 minuuttia hyökkäsimme voimakkaasti eteenpäin ja rohkeammin, koska halusimme 3 pisteen jäävän Mikkeliin. Hyvän vapaapotkun jälkeen 5 m rajalta pääsi T15-joukkueen nuori pelaaja Minttu Ripatti tekemään erittäin hienon maalin, ja tämä auttoi meidät 2–1 johtoon ja lopulta voittoon. Viimeiset 5 minuuttia JäPS painoi kovasti päälle, ja yritimme pitää pallon poissa puolustusalueeltamme. Lopulta saimme ansaitut 3 pistettä.

Päävalmentaja Calvin Dammin kommentit:

Poissaolot eivät ole tällaisen pelin jälkeen tärkeitä. Tänään kaikki kokoonpanossa olleet pelaajat olivat tärkeitä ja he antoivat kaikkensa ja voittivat. Kunnioitus taistelua kohtaan. Edellisen pelin jälkeen minä ja apuvalmentajani yritimme motivoida pelaajamme. Yritimme saada pelaajiemme ajatuksiin, että meidän on taisteltava jokaisessa pelissä ja jokaisesta pisteestä pysyäksemme Ykkösessä. Että voimme voittaa vain joukkueena. Jokainen antaa parhaansa ja kaikkensa sekä nauttii kotiottelussa kauniissa jalkapallosäässä. Muutimme monia asioita kolmen voitottoman pelin jälkeen, ja se toimi hyvin. Näytin heille sarjataulukon ja kerroin heille, että kun voitamme, nousemme korkeammalle ja jos häviämme, menemme yhä syvemmälle sarjataulukossa, tämä antoi pelaajillemme ymmärryksen ja motivaation, että meidän täytyy taistella joukkueena ja he olivat todella valmistautuneita otteluun. Tunsin ennen ottelua ottelupalaverissa, että pelaajat olivat valmiita voittamaan tämän tärkeän pelin sarjataulukossa samoilla sijoilla olevan JäPSin kaltaista joukkuetta vastaan. Tiesimme, että JäPSillä on todella vahvoja ja pitkiä tyttöjä kokoonpanossaan, joten yritimme pelata pienillä nopeilla pelaajilla heitä vastaan, ​​ja se meni erittäin hyvin. Sunnuntaina tulee Mikkeliin parempi joukkue PaRi, mutta peli alkaa 0–0 tilanteesta, ja siihen ollaan valmiina! Toivon myös ottelussa loukkaantuneelle Aadalle pikaista paranemista.