16.2.2022 10:09
Porrassalmen Urheilijat -62 ry

PU-62:n Stadium-yhteistyöstä ja Osuuskauppa Suur-Savon Kannustajista

Hei!

Tässä tiedotteessa on infoa seuran Stadium-yhteistyöstä ja muistutus Suur-Savon Kannustajat-ohjelmasta, jonka avulla voit tukea seuraa helposti arjessa.

Stadiumista seuran virallinen varustetoimittaja

Porrassalmen Urheilijat, Adidas ja Stadium ovat solmineet yhteistyösopimuksen vuoden 2025 loppuun saakka. Sopimuksen myötä Adidas tulee jatkamaan seuran virallisena varustemerkkinä ja Stadiumista tulee seuran virallinen varustetoimittaja.

Porrassalmen Urheilijat käyttää jatkossa Adidaksen osittain kierrätysmateriaalista valmistettuja peliasuja. Vaatteissa käytetyt painomateriaalit ovat Ökotex-merkittyä ympäristöystävällistä materiaalia. Sopimuksen myötä Mikkelin Stadiumilla säilötään seuran sovitustuotteita ja myymälähenkilökunta palvelee kaikissa varusteasioissa seuran jäsenistöä ja kannattajia erittäin mielellään.

Jalkapallolla on keskeinen rooli Stadiumin liiketoiminnassa, ja yritys on ollut aktiivisesti tukemassa seuratoimintaa – etenkin juniori- ja ruohonjuuritasolla – erityisesti omalla Team Sales -konseptillaan. Team Sales -konsepti kattaa sekä tyttöjen että poikien jalkapallotoiminnan ympäri Suomen.

Tue seuraasi

Stadium-yhteistyön myötä seuran jäsenistöllä ja muilla tukijoilla on mahdollisuus tukea seuraa Stadium-ostojen myötä. Seuraa tukeakseen rekisteröityneen Stadium Member -jäsenen tulee kirjautua stadium.fi-sivustolle ja Omilla sivuilla, ”Tue seuraasi”-välilehden alla valita, mitä seuraa tai joukkuetta hän haluaa tukea. Jäsen voi valita yhteensä neljä eri urheiluseuraa tai joukkuetta. Jäsen saa pitää oman henkilökohtaisen vuosibonuksensa, jonka pohjalta Stadium maksaa 3%:n lisäbonuksen asiakkaan tukemalle seuralle/joukkueelle. Valitessaan useamman seuran/joukkueen, jäsenen kerryttämä lisäbonus jaetaan tasaisesti kaikkien hänen tukemiensa seurojen/joukkueiden kesken. Jäsen voi myös halutessaan lahjoittaa oman vuosibonuksensa tukemalleen seuralle/joukkueelle Omilla sivuilla, "Tue seuraasi"-välilehden alla.

Mikäli seuran jäsen tai tukija ei ole vielä Stadiumin jäsen, voi hän liittyä sellaiseksi myymälässä tai osoitteessa www.stadium.fi ja seurata sivustolta löytyviä liittymistä koskevia ohjeita. Jäsenyys on maksutonta.

PU-62:n seuramallistotuotteiden tilaaminen

Olemme yhdessä Stadiumin ja Adidaksen kanssa luoneet seuramallistomme, ja Stadium Team Salesin uudistuksen myötä seuratuotteiden ostaminen on nyt entistä helpompaa. Stadium tarjoaa mahdollisuuden sinulle PU-62:n jäsenenä tehdä ostoksia suoraan stadium.fi-sivustolla. Stadium.fi/seurat-sivustolla voit seuran jäsenenä ostaa seuramallistomme valikoituja treenivaatteita ja saada niihin seuran logon sekä nimikirjaimesi tai numerosi valmiiksi painettuina. Maksat tilauksesi verkkokaupan kassalla ja saat valita, haluatko toimituksen kotiin, lähimpään Stadium-myymälään tai lähimpään PostNordin noutopisteeseen. Tilauksesi on 5–10 arkipäivässä valitsemassasi noutopisteessä. Tämän viestin liitteenä on ohje seuratuotteiden ostamisesta stadium.fi-sivustolta.

Joukkuetilaukset (esim. peliasut) tehdään joukkueenjohtajien toimesta. Joukkuetilaukset tehdään stadiumteamsales.fi-sivustolla, jonne joukkueenjohtajilla on henkilökohtaiset kirjautumistunnukset.
Jos sinulla on kysymyksiä stadium.fi sivustolla tekemästäsi tilauksesta, ota yhteyttä Stadiumin asiakaspalveluun numeroon 0753 252 200 tai osoitteeseen info.fi@stadium.fi.

Osuuskauppa Suur-Savon Kannustajat

Seura haluaa muistuttaa jäseniään ja tukijoitaan Suur-Savon Kannustajat-ohjelmasta, jonka kautta jaetaan tukea lasten- ja nuorten liikunta-sekä urheiluseuroille.

Osuuskauppa Suur-Savo maksaa 40 000 euroa tukea vuodelle 2022 Kannustajiin valittujen lasten- ja nuorten liikunta-sekä urheiluseurojen kesken. Tukea maksetaan sen mukaan, paljonko seuramme kannustajaksi ilmoittautuneille on maksettu Bonusta 1.1. -31.12.2022 välisenä aikana Osuuskauppa Suur-Savon ja S-ryhmän toimipaikoista tehdyistä ostoista. Tämä ei pienennä sinulle maksettavaa omaa, henkilökohtaista Bonusta.

Kannustajaksi voi ilmoittautua Osuuskauppa Suur-Savon asiakasomistajatalouden pääjäsen 2.1.2022 alkaen osoitteessa www.s-kanava-fi . Sivujen” kirjaudu”-osiossa pääsee pankkitunnuksilla omiin tietoihin. Omien tietojen ”Osallistu ja vaikuta” -osiosta löytyy Kannustajiin valitut seurat ja siellä voi liittyä seuramme kannustajaksi. Kannustajaksi voi ilmoittautua myös Osuuskauppa Suur-Savon Asiakaspalvelupisteessä, joita ovat Mikkelin, Pieksämäen ja Savonlinnan Prisma sekä S-Pankkipiste Kauppakeskus Stellassa Mikkelissä.

Vaikka kannustajaksi ilmoittautujan tulee olla Osuuskauppa Suur-Savon pääjäsen, kaikkien samaan talouteen kuuluvien bonusostot huomioidaan seuralle tukea maksettaessa. Jäsennumero löytyy S-Etukortista ja alkaa numerosarjalla 0524.

Lisätietoja Stadium-yhteistyöstä ja Kannustajista saat joukkueesi joukkueenjohtajalta.

--
Ystävällisin terveisin
Porrassalmen Urheilijat -62 ry / toimisto